Anne Frank Huis

(5/5)  1 recensies

Anne Frank houdt vanaf haar dertiende verjaardag een dagboek bij. Natuurlijk gaat het dagboek mee naar de schuilplaats. In het achterhuis ontwikkelt Anne zich van kind tot jonge vrouw. Ze denkt steeds meer na over het leven en schrijft in haar dagboek over haar ideeën.

 

Sinds 1960 kunnen mensen het Achterhuis waar Anne Frank ondergedoken zat met eigen ogen bekijken. Het Anne Frank Huis biedt zo een ervaring van de geschiedenis van Anne Frank op de plek zelf.

 

Openingstijden

1 april tot 1 november

Dagelijks van 9:00 tot 22.00 uur

 

1 november tot 1 april

Dagelijks van 9:00 tot 19:00 uur

Zaterdag van 9:00 tot 22:00 uur


30 mei tot 1 september

Dagelijks van 8:30 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Volwassenen €10,50*

10 tot 17 jaar €5,50*

0 tot 9 Jaar €0,50*

CJP €5,50*


*inclusief €0,50 reserveringskosten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Anne Frank Huis

(Pagina 1 van 1)

 

Tineke   -   21-06-2013

21-06-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

Ik had het AnneFrank huis al gezien in de film en in diverse documantaires maar als ras echte nederlandse was het schandalig dat ik er nog nooit daadwerkelijk geweest was!!! Hetgeen mij voorheen afschrikte was de lange rij met mensen die tot zelfs in de zijstraat staan te wachten, maar hoe erg dat ook leek ..... Het viel reuze mee, binnen 20 minuten waren we binnen.het leek alsof de tijd stil is blijven staan het huis is nog helemaal origineel alleen zijn naar de wens van vader Frank alle personlijke bezittingen en het meubilair verwijderd, maar d.m.v foto's kun je je goed voorstellen hoe iedere ruimte er destijds heeft uitgezien. Ook hangen er monitoren waarop oorlogs documantaires en intervieuws met Otto Frank en Miep Gies te zien zijn en natuurlijk zijn de originele dagboeken ook te bezichtigen. Al met al een zeer leerzaam en indrukwekkend bezoek.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Anne Frank Huis?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Anne Frank Huis te melden