Escape Tour Volendam

De eeuwig vrijgezelle Volendammer Piet Tol, ook wel de Waffel genoemd, had het voor mekaar. Na een gezellige avond in de kroeg had hij Teunie, de dochter van de burgemeester van Marken, aan de haak geslagen! Als snel bleek dat ze zwanger was en dus mocht de Waffel weer naar Marken om zijn zoontje te bewonderen. Hij zag zijn zoontje en bedacht zich geen moment, die moet opgroeien in Volendam!


Teunie was niet meer te troosten, ze had kunnen weten dat die schreeuwlelijk haar zoontje mee terug zou nemen. Ze moest en zal hem terugkrijgen en vertrok naar Volendam! Met de Escape Tour Volendam kruipen jullie in de huid van Teunie en proberen jullie samen met haar zoontje Klaassie Volendam ongemerkt te verlaten. Dat moest snel gebeuren en kan natuurlijk alleen via de geheime uitgang van de stad… Jullie hebben, net als Teunie, maar 2 uur de tijd!
Om de geheime uitgang te vinden moeten jullie eerst alle opdrachten voltooien, raadsels oplossen en aanwijzingen ontcijferen. Aan de hand van de app dwalen jullie door het pittoreske Volendam waardoor je ook nog langs de leukste plekjes komt! De zoektocht begint op het Zuid-Einde, succes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen €29,95

 


0 Recensies over Escape Tour Volendam

Hoeveel sterren geef jij Escape Tour Volendam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tour Volendam te melden