Sushi Time Baarn

Sinds 2012 is Sushi Time een begrip in de regio. Je kunt hier onder andere je favoriete sushi af halen of laten bezorgen in Baarn, Eemnes, Soest en Lage Vuursche. Net zoals in alle andere Sushi Time vestigingen, staat ook hier elke dag weer een fris dynamisch team van gemotiveerde mensen voor je klaar om je sushi vers voor je te maken. Met behulp van het jonge team met spontane mensen is Silvia van Zomeren samen met Denise van Ginkel en Bas van Ginkel dagelijks voor jou in de weer.


De vestiging van Sushi Time krijgt dagelijks de rijst en vis vers aangeleverd vanuit de centrale keuken, zodat een constante kwaliteit gewaarborgd blijft. In de vestiging worden de sushi rollen gerold, waaronder de specialiteit de “crunchy rol” met krokante garnaal en avocado.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 16:30 tot 20:30 uur

Bezorgen dagelijks vanaf 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

All you can eat vanaf €23,25

All you can eat tot 10 jaar €13,00

Gerechten vanaf €1,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Sushi Time Baarn

Hoeveel sterren geef jij Sushi Time Baarn?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Sushi Time Baarn te melden