De Sultan Heerenveen

De specialiteit van de Sultan is het serveren van gerechten die het Midden-Oosters en Mediterraanse gebied tot leven brengen. Het menu is dan ook zeer divers en kunt u overdag genieten van een lunch bestaande uit diverse broodjes en tapas met koffie of thee. In de avond staat de keuken centraal voor een overheerlijke diner met voorgerechten, groenten, vlees, visgerechten en desserts.


Tevens geven ze de klanten de mogelijkheid om je favoriete menu samen te stellen door middel van de tapaskaart. Het grootste deel van de gerechten wordt bereid in een Ocakbasi. Dit is een authentieke houtskool barbecue wat alle gerechten een heerlijke smaak geeft. Daarnaast wordt ook een deel van de gerechten bereid in een traditionele pizzaoven. Naast de Midden-oosterse en Mediterraanse sfeer die het restaurant biedt, bereid de chefkok de gerechten zo voor dat u zich even als een Sultan mag wanen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Lunch op donderdag t/m zondag van 12:00 tot 15:00 uur


Diner

Maandag gesloten

Dinsdag t/m zondag van 17:00 tot 22:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tapas hapjes vanaf €4,50

Hoofdgerechten vanaf €16,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over De Sultan Heerenveen

Hoeveel sterren geef jij De Sultan Heerenveen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van De Sultan Heerenveen te melden