Zoo Tilburg live je huiskamer in

Vanaf donderdag 26 maart gaat het nieuwe initiatief van Dierenpark De Oliemeulen van start op facebook, ZOO Tilburg Live. Nu niemand meer naar het park kan komen, komen zij met hun dieren elke week virtueel je huiskamer binnen gevlogen, gerent, gekropen en gesprongen!


Via een Facebook Livestream wordt er elke donderdag een inkijkje gegeven in de verzorging van de dieren. Ook kun je meteen de vragen stellen die je altijd al wilde weten over jouw lievelings dieren. Het Dierenpark gaat voor de echte Oliemeulen ervaring voor jong en oud en laat zien dat ze zelfs in deze tijd nog interactief zijn met hun bezoekers. Live vlogs die je kunt gaan verwachten is het meekijken bij het voeren van de krokodillen, slangen en donderdag 2 april kun je er gewoon live bij zijn als we vliegen met onze roofvogels. Kijken jullie donderdag allemaal mee? Dat vinden wij wel ZOO leuk!


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Live: elke donder om 13:00 uur

Elke dag en tijdstip terug te kijken


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

De live show is gratis


Ook Dierenpark de Oliemeulen en hun dieren hebben het zwaar tijdens de Corona crisis. Wilt u helpen? U kunt ze steunen via geef.nl en met uw donatie klein of groot kunnen hopen zij de dieren te kunnen blijven verzorgen.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zoo Tilburg live je huiskamer in

Hoeveel sterren geef jij Zoo Tilburg live je huiskamer in?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

19 leuke thuis activiteiten voor jong en oud

19 leuke thuis activiteiten voor jong en oud

Waarschijnlijk zit je nu thuis en verveel jij je tijdens deze lockdown. Veel uitjes zijn gesloten en er zijn helaas nog maar weinig dingen over om te doen. Maar als jij niet het uitje kan bezoeken dan komt het uitje toch gewoon naar jou!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Zoo Tilburg live je huiskamer in te melden