Escape game: De verloren herinnering

Het begint allemaal met een prachtige oude kist die jullie vinden op de zolder van jullie nieuwe huis. Een kist vol herinneringen. Het maakt je nieuwsgierig: wat betekenen al deze voorwerpen? Van wie was deze kist? Kunnen jullie dat wellicht nog achterhalen...?




De Verloren Herinnering is een product van creatieve geesten in isolatie: 18 samenwerkende escape room eigenaren hebben dit GRATIS spel voor jullie gemaakt. Je zit meteen in een verhaal dat terug grijpt op de Tweede Wereldoorlog. Hiermee eren we onze 75 jaren van vrijheid. Het verhaal zit vol emotie en heeft heel wat gevarieerde puzzels. Goed voor 3-10 uur speelplezier!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Het spel is volledig gratis te spelen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape game: De verloren herinnering

Hoeveel sterren geef jij Escape game: De verloren herinnering?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

Naar een echte Escape Room afreizen en daar met vrienden, familie of collega’s een avontuur beleven blijft misschien wel de leukste manier om een Escape Room te beleven. Maar nu kan het even niet anders en soms is een Escape Room thuis juist de beste oplossing bijvoorbeeld met een (verjaardag)feestje. Hieronder geven wij jou de leukste manieren om een Escape Room thuis te beleven.

Lees verder...

 

Meest bezochte uitjes van januari

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escape game: De verloren herinnering te melden