De Oeverhorst Wellness

Geïnspireerd door hoge kwaliteit is er op een prachtige locatie ‘De Oeverhorst’ gerealiseerd. Gelegen in het Vechtdal tussen Dalfsen en Ommen onder een unieke architectuur welke opgaat in de omgeving. Jullie zijn de enige gasten en hebt alle voorzieningen voor jezelf.


Er is te kiezen voor het luxe appartement boven, bestemd voor 2 personen of het luxe appartement beneden met allerlei wellness faciliteiten bestemd voor een intiem middellang verblijf. Bij de Oeverhorst doen ze er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken op een manier welke aansluit bij de kwaliteit van de appartementen.
De luxe appartementen zijn landelijk gelegen op een plek waar de Vecht traag voorbij stroomt. Een groene omgeving, de dorpjes Dalfsen en Ommen en een heus landgoed, Vilsteren, zijn voor uitstapjes binnen bereik. In de appartementen voeren comfort en luxe de boventoon; elk appartement is compleet en stijlvol ingericht.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Vooraf reserveren


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Luxe arrangementen vanaf €900,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over De Oeverhorst Wellness

Hoeveel sterren geef jij De Oeverhorst Wellness?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Oeverhorst Wellness te melden