Jouw foto op een puzzel van FotoCadeau

Laat jouw favoriete foto afdrukken op een puzzel. Hierdoor ontstaat er een unieke puzzel, die niemand anders heeft! Tijdens het maken van de fotopuzzel, kan de puzzelaar telkens weer even terugdenken aan dat mooie moment waarop de foto is genomen. Ga je samen puzzelen, dan heb je ook nog eens leuke gespreksstof! Puzzelen is daarnaast erg goed voor je! Het traint je hersenen en zorgt voor ontspanning.
Op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau voor oma, opa, vriend of vriendin? Is diegene toevallig een echte puzzelliefhebber? Dan hebben ze bij FotoCadeau het perfecte cadeau voor je in petto! Bij FotoCadeau laat je nu namelijk je favoriete foto op puzzel afdrukken. Hierdoor ontstaat er een unieke puzzel, die niemand anders heeft. Zo’n foto puzzel mag natuurlijk echt niet ontbreken in de collectie van een fanatieke puzzelaar.

 

Prijzen

Foto puzzel van 252 stukjes €32,95

Verzendkosten in Nederland en België €5,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Jouw foto op een puzzel van FotoCadeau

Hoeveel sterren geef jij Jouw foto op een puzzel van FotoCadeau?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

DIY: 14 knutseltips en experimenten voor thuis

DIY: 14 knutseltips en experimenten voor thuis

Normaal kom je juist bij ons om er lekker op uit gestuurd te worden. Maar nu in tijden van de Corona crisis is dat even geen optie meer. Ondertussen moeten we onszelf en onze kinderen wel bezig houden. Niet alleen met schoolwerk maar ook met vrijetijdsactiviteiten en beweging. In dit artikel gaan we langs een aantal erg leuke knutseltips die je makkelijk thuis kunt doen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Jouw foto op een puzzel van FotoCadeau te melden