Online pubquiz van Magna Entertainment

Met deze leuke PubQuizzen in verschillende thema's kun je tegen elkaar quizzen, zonder je huis uit te gaan! Bel je vrienden, familie of collega's, vorm teams en ga de strijd aan met elkaar. Zodra je de Quiz hebt aangeschaft, krijg je van ons een unieke spelcode. Je kunt dan zelf de dag en tijdstip bepalen waarop je de Quiz tegen elkaar wilt gaan spelen.


De meeste vragen worden in een video aan jullie voorgelegd. Als je de video met de vraag hebt bekeken, kom je in het antwoordscherm, daar vul je het antwoord binnen de gestelde tijd in. De site wacht tot alle teams hun antwoord hebben gegeven (of tot de tijd om is) en dan krijgen jullie allemaal tegelijk het juiste antwoord én zien jullie elkaars antwoorden. De vragen en antwoorden lopen dus altijd synchroon met de andere teams, zo speel je dus écht tegelijk deze PubQuiz tegen elkaar en kun je via groepsapps en videoconferenties samen de Quiz spelen! Veel plezier alvast!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 voucher €19,95

2 voucher €35,95

3 voucher €49,95

4 voucher €64,95

5 voucher €77,95

6 voucher €89,95


Een voucher is geldig op 1 adres (WIFI aansluiting) voor maximaal 4 verschillende apparaten.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Online pubquiz van Magna Entertainment

Hoeveel sterren geef jij Online pubquiz van Magna Entertainment?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Online pubquiz van Magna Entertainment te melden