Ontmantel de bom Escapespel

Ga het gevecht aan met de tijd en ontmantel de tikkende tijdbom. Het is TIME FOR ACTION bij Break Out in Swalmen. Een tikkende tijdbom (ooit gebouwd in de Sovjet-Unie om de wereld te ontregelen) moet stoppen! Het tikkende gevaar is onderdeel van een levensgroot bommennetwerk wereldwijd. 12 steden over de hele wereld lopen groot gevaar. Jij kunt het gevaar keren door binnen 90 minuten 8 van deze opdrachten op te lossen en zo de eindcode te achterhalen!


Volg de weg van de Amerikaanse spion John Mooremann en ontdek de cijfercode. Ontrafel raadsels, los puzzels op en beleef doldwaze spellen die je zintuigen prikkelen.


Ontpop jij je tot dé bom-ontmantelaar van je sportteam of dé held van je vriendengroep? Wordt de spanning van de tikkende tijd je te veel? Dan barst de bom zonder genade.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Ontmantel de bom Escapespel

Hoeveel sterren geef jij Ontmantel de bom Escapespel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Ontmantel de bom Escapespel te melden