Social Spel online escape room

Is je agenda leeg omdat de horeca dicht is en evenementen zijn afgelast wegens Corona? Spreek je vrienden en familie alleen nog via de app? Dan hebben ze bij Social Spel dé oplossing om iets tofs te doen! Een interactieve online escape room game die je speelt vanuit een WhatsApp-groep.
Directie en medewerkers van het Hoogeboom College zitten met de handen in het haar. Het land is vanwege een virusuitbraak platgelegd en scholen moeten over op digitaal thuisonderwijs. En precies op dat moment is de ICT-manager van de school, Pieter de Roon, plotseling verdwenen. Het is niks voor De Roon om zomaar te verdwijnen…. Elk teken van leven ontbreekt. Jullie zijn ingeschakeld om de school te helpen bij het vinden van de Roon en het oplossen van dit mysterie.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per groep €39,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Social Spel online escape room

Hoeveel sterren geef jij Social Spel online escape room?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Meest bezochte uitjes van januari

Meest bezochte uitjes van januari

Ondanks dat we in een lockdown zitten en veel niet meer kan hebben jullie onze website gelukkig nog weten te vinden voor leuke tips. Zoals leuke wandelroutes, spelletjes voor in het bos en tips voor een dagje fijn thuis.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Social Spel online escape room te melden