Museum de Voorde

Helaas Museum de Voorde is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Zoetermeer en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Zoetermeer.


Bekijk ook:


Er wonen allerlei mensen in jouw buurt. De buurvrouw houdt van gangsterrap, de buurman luistert klassiek. Aan het einde van de straat gaan ze ‘s zomers naar het naaktstrand, in het blok verderop naar Marokko. Gek eigenlijk, dat er zoveel verschillen zijn tussen mensen in jouw buurt. Vraag jij je weleens af hoe dat komt? En hoe je daarmee om moet gaan?


Museum De Voorde in Zoetermeer gaat over die verschillen en over de overeenkomsten tussen mensen. Aan de hand van activiteiten rond actuele thema’s en tentoonstellingen maakt het museum inzichtelijk dat we meer op elkaar lijken dan we denken. En dat het ok is om jezelf te zijn.



De basis voor onze tentoonstellingen wordt gevormd door onze Collectie Populair Design van de jaren ‘50 tot nu. Die staat voor verschillende en veranderende levensstijlen. Ontdek de verhalen achter de objecten en ga hierover in gesprek met familie, vrienden en collega’s.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen: €9,50

Kinderen van 13 t/m 18 jaar: €7,00

Kinderen t/m 12 jaar gratis

CJP-pas: €5,00

Museumkaart gratis

ICOM gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Museum de Voorde

Hoeveel sterren geef jij Museum de Voorde?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Museum de Voorde te melden