Varen met de Nooit Volmaakt

Ga terug in de tijd en ervaar hoe in het begin van de vorige eeuw het transport over water plaatsvond: met zeilende vrachtschepen. Skūtsje Nooit Volmaakt - gebouwd in 1910 - is zo'n voormalig zeilend vrachtschip. Maar anders dan voorheen - waar het vooral een werkschip was - is het nu een luxe zeiljacht. Schipper Rob biedt dagtochten aan in het Hollands plassengebied. Het is daarbij zijn passie om uiteraard op een veilige manier de zeilen in plaats van de motor te gebruiken. 


Varen met de nooit volmaakt


Zeilen is teamwork: samen de handen uit de mouwen en met familie, vrienden of collega's het nodige doen om de Nooit Volmaakt te laten varen. Maar, wil je liever relaxen en toekijken hoe anderen het werk doen: ook goed.


Varen met de nooit volmaakt


Het programma begint bij de jachthaven Fort Kudelstaart. Daar staat om 9:30 uur koffie en wat lekkers voor u klaar. Na het welkomstwoordje en een stukje uitleg gaat de reis beginnen. Reisdoel van de dagtocht zijn de Kagerplassen. Wie Kagerplassen zegt, denkt direct aan molens. Die staan er volop. En, een bezoek aan het prachtige Kaageiland mag uiteraard niet ontbreken op zo'n dag.


Rond 15:00 uur begint de Nooit Volmaakt aan de terugtocht naar Fort Kudelstaart, waar u zo rond 18:00 uur arriveert.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Vrijdag t/m zondag te boeken t/m september.

Een dagtocht duurt van 9:30 t/m 18:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagtocht €600,- voor 8 personen

Meerprijs vanaf 8 personen €30,- p.p.

 


0 Recensies over Varen met de Nooit Volmaakt

Hoeveel sterren geef jij Varen met de Nooit Volmaakt?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Varen met de Nooit Volmaakt te melden