Camping & Bungalowpark ‘t Stien ’n boer

(4/5)  1 recensies

Ontdek al fietsend of wandelend de prachtige Twentse omgeving en de fijne en ontspannen sfeer. Kom volledig tot rust in uw eigen kampeermiddel of in één van de vele authentieke accommodaties. Breng een bezoekje aan de grote steden in de omgeving. Ontspan ook in het heerlijk 30 graden verwarmde zwembad na een fijne vakantiedag of sluit de dag af in het restaurant met een maaltijd of een heerlijke snack in de snackcorner.


Ondertussen vermaken de kinderen zich prima in de indoor speeltuin. Voor gezinnen met kinderen is 't Stien'nboer de vakantiebestemming bij uitstek. Beleef spannende avonturen samen met het animatieteam en geef een High five aan Eddy, Otto, Elle of Izzi. Kom genieten en ontspannen; ‘een beleving voor natuur liefhebbers en gezinnen met jonge kinderen!’

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Camping & Bungalowpark ‘t Stien ’n boer

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuke Twentse camping"

Debby   -   11-08-2020

11-08-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuke Twentse camping"

Wij staan hier nu bijna 3 weken omdat we niet naar het buitenland konden. We hadden voor een week geboekt en zijn hier uiteindelijk nog 2 weken langer gebleven omdat de kinderen het zo naar hun zin hadden en omdat het ook enorm warm was. Het sanitair is af en toe echt heel vies, maar wordt wel 2 keer per dag goed schoongemaakt. Het zwembad is klein maar fijn en de kampeerplekken mooi. We hebben hier 3 leuke weken gehad en als we door de corona nog eens noodgedwongen in Nederland moeten blijven is dit een goede optie.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Camping & Bungalowpark ‘t Stien ’n boer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Camping & Bungalowpark ‘t Stien ’n boer te melden