Boerderijcamping de Berghoeve

Op zoek naar een leuke camping in Drenthe? Boerderijcamping de Berghoeve is een rustige en gemoedelijke camping met gezellige boerderijdieren. Op deze camping is het mogelijk om een 4-persoons safaritent te huren of een skylodge met inrichting voor 4 en gratis plek voor een bijzettentje. Op de camping word je ’s ochtends gewekt door de fluitende vogeltjes en kun je in alle rust ontbijten of een krantje lezen. Heerlijk wandelen en fietsen of lekker een goed boek lezen op de camping? Niets moet en alles mag. Dat is pas echt vakantie!


De gehele boerderijcamping is autovrij, dus kinderen kunnen heerlijk en zorgeloos spelen in de boomhut op de speelheuvel, op de trampolines en in de speeltuin. De geiten, konijnen en kippen op de camping zijn ideale speelkameraadjes die gevoerd kunnen worden door de kinderen. Er is gratis (glasvezel) WiFi op elke plek en er zijn voldoende sanitaire voorzieningen en een ruimte om de afwas te doen. Het kampvuur is de ideale gelegenheid om kennis te maken met andere campinggasten.


Wie van fietsen houdt, moet in Drenthe zijn! De fietsprovincie bij uitstek! Vanuit het nabijgelegen Ruinen zijn diverse fietstochten te maken door de hele provincie, maar ook het welbekende Giethoorn, het Venetië van het noorden, is eenvoudig vanaf Boerderijcamping de Berghoeve te bezoeken.


Faciliteiten

  • Klein zwembad
  • Trampoline en skelters
  • Wifi

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Boerderijcamping de Berghoeve

Hoeveel sterren geef jij Boerderijcamping de Berghoeve?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Boerderijcamping de Berghoeve te melden