Camping de Rammelbeek

(5/5)  1 recensies

Op zoek naar een leuke camping in Twente? In het noordoosten van deze prachtige streek in Overijssel, bij het plaatsje Lattrop, ligt Camping de Rammelbeek. De camping is gelegen aan een rustig beekje, omgeven door een prachtig bosrijk landschap in het gastvrije Twente. Vanaf Camping de Rammelbeek kun je prima een mooie fiets- of wandeltocht maken in de omliggende natuur.


Camping Rammelbeek


Camping de Rammelbeek is een echte familiecamping, geschikt voor het hele gezin. De camping is ruim opgezet en voor alle leeftijden geschikt. Het terrein beschikt over glasvezel Wi-Fi op heel de camping.


Zwemmen kun je binnen, in het overdekte zwembad met waterglijbaan of buiten in het recreatiemeer met zandstrand. Op de camping vind je een restaurant en een indoor speeltuin, zodat de kinderen zich ook met slecht weer niet hoeven te vervelen. In het hoogseizoen is er een animatieteam en worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Ook populair zijn de bungee trampoline, de visvijver en het verhuur van skelters, kano’s en fietsen.


Activiteiten


Naast de faciliteiten op de camping, worden er ook regelmatig activiteiten georganiseerd. Zo zijn er bijvoorbeeld bingoavonden, karaoke, zeskamp, beachvolleybal en worden er ook uitstapjes buiten de camping georganiseerd, zoals het bezoeken van een bierbrouwerij of de sterrenwacht.


Speeltuin


Vanaf de camping kun je prima pittoreske dorpjes, kastelen, landgoederen en natuurgebieden op de fiets verkennen. De Duitse grens ligt op nog geen 2 km afstand van de camping, dus ook een fietstocht over de grens is zeer de moeite waard. Zo is het centrum van de leuke plaats Nordhorn met 6 km gemakkelijk aan te fietsen.


Faciliteiten

  • Binnenzwembad
  • Speeltuin
  • Restaurant
  • Snackbar
  • Wifi

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Camping de Rammelbeek

(Pagina 1 van 1)

 

"Erg leuke camping, genoeg te doen"

Wouter   -   11-09-2020

11-09-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Erg leuke camping, genoeg te doen"

Vorig jaar meivakantie hebben wij een weekje doorgebracht op deze camping. Echt een heerlijke vakantie gehad en ons geen dag verveeld. In het binnenzwembad met de buitenglijbaan naar binnen kunnen kinderen heerlijk zwemmen. Verder zijn er nog speeltuintjes aanwezig en worden er genoeg leuke dingen georganiseerd. In het restaurant kun je terecht voor een prima maaltijd. Voor een echt zomerse vakantie is het meertje ideaal voor lekkere verkoeling. Wij hebben het meertje deze vakantie enkel gebruikt voor een tochtje op de waterfiets.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Camping de Rammelbeek?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Camping de Rammelbeek te melden