Nederlands Pluimveemuseum

Barneveld staat bekend als de bakermat van de Nederlandse Pluimveehouderij. En die leidende rol vervult het nog steeds. Logisch dus dat het Nederlands Pluimveemuseum daar staat. Een uniek museum waar de geschiedenis van kip en ei op boeiende wijze wordt getoond. Hier maakt u een reis door de tijd van de Nederlandse pluimveehouderij. Bekijk een antieke broedmachine die nog in bedrijf is en volg een kuikentje als het uit het ei komt. Kinderen mogen de schattige kuikentjes zelf vasthouden en knuffelen. In de hoendertuin tonen meer dan 20 Oudhollandse rassen hun mooiste kleuren. Voor de kinderen is er een speurbrief voor een spannende tocht door het museum.



In het authentieke veilinglokaal kunt u meedoen aan een veiling. Door met een druk op de knop de veilingklok zelf op het juiste moment stil te zetten wordt u de eigenaar van een leuk aandenken, een doosje Barneveldse eieren of een flesje advocaat. Geniet in de koffiekamer van een kopje koffie, thee of een glaasje fris. Neem er een koek of een tosti en uiteraard, kippensoep bij. Voor u het museum verlaat kunt u de museumwinkel nog even bezoeken voor originele cadeautjes en andere artikelen. Alles natuurlijk met kip en ei als thema.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €9,80

Kinderen van 2 t/m 11 jaar €4,90

Museumkaart gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Nederlands Pluimveemuseum

Hoeveel sterren geef jij Nederlands Pluimveemuseum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Nederlands Pluimveemuseum te melden