Het Oude Slot Heemstede

Via de vredesbrug maakt u uw entree richting een schitterend gerestaureerd monumentaal Nederhuys, de Duivenpoort en Theeschenkerij op een vier hectare groot landgoed met boomgaard, waterpartij, weilanden en fraai aangelegde tuinen.


Een stoere, landelijke en Bourgondische locatie De stad en de natuur zijn twee uitersten, maar komen in Het Oude Slot in Heemstede moeiteloos samen. Deze bijzondere locatie ligt op een groenrijk landgoed aan de Ringvaart, op een steenworp afstand van Haarlem, Amsterdam en Schiphol. Dicht bij de reuring en toch bevind je je door de prachtige grote tuin met vijvers en waterpartijen in een landelijke groene oase van rust en stilte. Oude Slot heeft een Bourgondische uitstraling en de beschikking over een groot eigen parkeerterrein met plaats voor 150 auto's; los van deze fijne bereikbaarheid is het ook daadwerkelijk een prachtige overgang van de hectiek (auto, bus, openbaar vervoer) naar een totaal andere omgeving, sprookjesachtig bijna. Met alle details die daarbij horen: van glinsterende vijvers en oude slotgrachten tot het sloteiland, authentieke gebouwen en een bloeiende boomgaard.


Alles is doordrenkt met aandacht, geschiedenis en puurheid. Dat wil je niet hoeven delen met andere bedrijven of gasten, dat wil je exclusief voor jouw genodigden bewaren. En dat is precies wat het Oude Slot aanbiedt: je kunt exclusiviteit krijgen voor alle zalen en vertrekken. Dit maakt uw zakelijke bijeenkomst, receptie, diner, huwelijk, e.d. extra bijzonder! Om een succes te maken van uw evenement, nodigen wij u graag uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek, zodat we voor u geheel vrijblijvend en op maat gemaakt voorstel kunnen verzorgen.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Het Oude Slot Heemstede

Hoeveel sterren geef jij Het Oude Slot Heemstede?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Het Oude Slot Heemstede te melden