Roompot De Soeten Haert

Zo vanuit uw bungalow het strand oplopen, klinkt dat niet heerlijk? Het kan op bungalowpark De Soeten Haert. Op nog geen kilometer van het Noordzeestrand beleeft u uw ultieme vakantie. ’s Morgens verse broodjes halen bij de Market in het nieuwe centrumgebouw en daarna fietsen huren om de prachtige Zeeuwse omgeving te verkennen. Wat dacht u van het gezellige Renesse, met vele winkeltjes, terrasjes en uitgaansmogelijkheden. Of kies voor avontuur en ga het water op om te surfen, zeilen, duiken of te vissen. Aan het einde van de dag eet u bij de selfservice Kitchen & Bar een lekker maaltijd, zonder zelf te hoeven koken.


Ook voor de kinderen is genoeg te beleven met de Kids Club, Indoor Playground, diverse speeltuinen en gratis sport en animatieactiviteiten. En als het weer even wat tegen zit, zorgt het subtropisch zwemparadijs van Roompot Beach Resort voor urenlang speelplezier. De stranden van Renesse hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Roompot De Soeten Haert

Hoeveel sterren geef jij Roompot De Soeten Haert?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Roompot De Soeten Haert te melden