EK zandsculpturen 2020

Dit evenement is te bezoeken van:
20-08-2021 t/m 23-08-2021

 

Ondanks het uitstel van het Europees Kampioenschap Zandsculpturen in juli, is toch besloten om het EK plaats te laten vinden, en wel van 12 t/m 18 oktober aanstaande. Voor de 9de keer zal het Europees Kampioenschap Zandsculpturen dan plaatsvinden in Zandvoort.


Er zijn dit jaar wederom 6 deelnemers aan het Kampioenschap, maar vanwege de Corona-beperkingen en om veiligheidsredenen heeft de organisatie besloten om geen deelnemers in te laten vliegen uit andere Europese landen maar een keuze te maken uit in Nederland woonachtige zandkunstenaars met verscheidene nationaliteiten. Vandaar dat er 2 deelnemers de Ierse nationaliteit hebben, 2 deelnemers hebben de Nederlandse nationaliteit, één is van oorsprong uit België en één heeft de Russische nationaliteit. Ondanks deze beperkingen heeft de World Sand Sculpting Academy WSSA toch top-kunstenaars kunnen contracteren, die allemaal internationaal hun sporen hebben verdiend.


Het centrale thema waar de kunstenaars hun sculptuur op zullen baseren is “Zandvoort goes Wild”. Zij kunnen dit naar eigen inzicht interpreteren en uitwerken in een kunstwerk. De opbouwperiode is ook zeker de moeite waard om mee te maken. Vanaf 12 oktober starten de kunstenaars met vormgeven van hun ontwerpen op diverse locaties in Zandvoort.


Op zondag 18 oktober om 17.00 uur wordt de nieuwe Europees Kampioen zandsculpturen bekend gemaakt.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

De zandsculpturen zijn gratis te bezichtigen voor het publiek tot half februari 2021


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis te bezichtigen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over EK zandsculpturen 2020

Hoeveel sterren geef jij EK zandsculpturen 2020?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van EK zandsculpturen 2020 te melden