Pannenkoekenparadijs Tilburg

(1/5)  1 recensies

Je bent van harte welkom bij het Pannenkoekenparadijs in Tilburg! Ze hebben hier keus uit meer dan 250 verschillende soorten pannenkoeken. Verder staan er heerlijke huisgemaakte (maaltijd)soepen op de kaart, pasteitjes of lekkere verse salades. Het restaurant met overdekt verwarmd terras, biedt plaats aan ruim 200 personen. Ze zijn goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelen (inclusief de toiletvoorziening).


Binnen hebben ze een gezellige kinderspeelruimte ingericht. Zo kunt u heerlijk genieten van een middag/avondje uit met de kinderen en zij vervelen zich geen seconde! In het “Paradijswinkeltje” kunnen kinderen (t/m 12 jaar) een cadeau uitzoeken met de Kleuro’s (spaarmuntjes) die zij gratis bij hun eten krijgen. Natuurlijk kunnen deze Kleuro’s ook gespaard worden, zodat ze bij een volgend bezoek een groter cadeau kunnen kiezen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 11.00 tot 20.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Pannenkoekenparadijs Tilburg

(Pagina 1 van 1)

 

"Slechte service, onvriendelijk personeel."

L   -   27-12-2023

27-12-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Slechte service, onvriendelijk personeel."

Slechte service en onvriendelijk personeel. Nemen bestelling verkeerd op en klant krijgt de schuld! Klant is geen koning hier!


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoekenparadijs Tilburg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoekenparadijs Tilburg te melden