Warredal

Ben je even klaar met de constante online beschikbaarheid en verlang je naar rust? Warredal's 'back-to-nature' principe biedt de mogelijkheid om weer verbinding te maken met de natuur en met elkaar, los van de digitale wereld. De gezellige hutten, gelegen in de prachtige bossen van Limburg, zijn unieke toevluchtsoorden waar je volledig kunt relaxen. Ook huisdieren zijn van harte welkom. Voor degenen die tijdens hun verblijf van luxe houden, is er de Lodge, ideaal voor een fiets- of wandelvakantie.


Kom even helemaal tot rust in het bos


Warredal biedt een complete ervaring voor zijn bezoekers. Of je nu een dag wilt ontspannen in het Adventure Park of wilt overnachten in het Forest Camp, hier is voor elk wat wils. Of je nu iets te vieren hebt of gewoon even de pauzeknop wilt indrukken, Warredal is een adempauze voor elke natuurliefhebber, jong of oud. Hoewel dicht bij huis, brengt Warredal je even helemaal weg van de wereld.


Faciliteiten

  • Adventure Minigolf
  • Fietsverhuur
  • Kinderboerderij
  • Wellness
  • Klimpark Warredal

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Warredal

Hoeveel sterren geef jij Warredal?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Warredal te melden