Le Pecheur Vaartochten

Le Pecheur Vaartochten is gespecialiseerd in vaartochten als bedrijfsuitje in, met name, de Brabantse Biesbosch. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze maken het voor je mogelijk. Je dient daarbij bij bedrijfsuitjes niet enkel te denken aan een personeelsuitje, maar ook aan het houden van een presentatie of als varende locatie voor een vergadering. Wanneer je bij ons zakelijk verblijft aan boord zijn bijvoorbeeld koffie en thee met een versnapering inbegrepen.


Kom heerlijk tot rust in een van de vele vaartochten


Ook als je iets te vieren hebt met vrienden of familie is het genieten aan boord van Le Pecheur. Afhankelijk van wat je verdere wensen zijn, zoals bijvoorbeeld lunch, borrelarrangement of een diner, kunnen ze hier een arrangement voor je op maat samenstellen. Ze bieden een origineel alternatief voor het obligate ‘hutje op de hei’. Mogelijkheden van 4 tot 8 personen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Le Pecheur Vaartochten

Hoeveel sterren geef jij Le Pecheur Vaartochten?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Le Pecheur Vaartochten te melden