Virtuele Escape: Expeditie Noordpool

In deze online escaperoom van Virtuele Escape speel je tegelijk met je vrienden, familie en collega's. Wanneer iemand iets vind of oplost wordt dit direct met iedereen uit het team gedeeld, dit betekend dus dat iedereen los van elkaar alles kan ontdekken maar uiteindelijk samen naar het einde toewerken.


Met deze escape game kruipen jullie in de huid van een researchteam dat is ingehuurd door Sander Klaus. Jullie doel is om erachter te komen wat er is gebeurd met de jongste professor van het team. Die is namelijk verdwenen net nadat jullie eindelijk na weken een doorbraak hadden met het onderzoek naar een superbacterie op de Noordpool.
Benieuwd naar welke online escape rooms er nog meer zijn? Neem dan een kijkje op onze blog 'De 8 leukste fysieke en online escape rooms voor thuis'. 

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Expeditie Noordpool €35,00 per groep


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Virtuele Escape: Expeditie Noordpool

Hoeveel sterren geef jij Virtuele Escape: Expeditie Noordpool?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 14 leukste online escaperooms voor het gezin

De 14 leukste online escaperooms voor het gezin

Verveel jij je ook zo erg tijdens de lockdown? Gelukkig zijn er meer dan genoeg leuke activiteiten voor binnenshuis om te doen. Online escaperooms zijn de laatste tijd bijvoorbeeld erg in de smaak. Deze escape games kunnen makkelijk thuis gespeeld worden met bijvoorbeeld het gezin.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Virtuele Escape: Expeditie Noordpool te melden