Camping de Koeksebelt

Gelegen aan de Vecht en op een steenworp afstand van het gezellige stadje Ommen, is het goed toeven op de Koeksebelt. Hier gaan de natuur en stadse geneugten hand in hand. Kamperen in Ommen.


Te voet of op de fiets staat u binnen enkele minuten in het sfeervolle centrum van Ommen met haar gezellige winkelstraatjes en vele terrasjes. Wilt u lekker de natuur in? Camping de Koeksebelt in Ommen ligt tegenover Landgoed het Laer, met haar statige beukenlanen, stoere eikenbossen en nostalgische hertenkamp. Via het nabijgelegen fietsknooppunt kunt u vele fiets- en wandeltochten maken door het uitgestrekte Vechtdal.
De kampeervelden van camping de Koeksebelt zijn ruim opgezet en voorzien van alle mogelijke luxe. Iedere plek is voorzien van water, afvoer, elektra, tv-aansluiting en bijna overal WiFi.


Kortom, vakantie op de Koeksebelt in Ommen is Vakantie met de hoofdletter V. Lekker luieren of juist actief bezig zijn. Zwemmen in de Vecht of in het prachtige verwarmde zwembad, roeien, vissen, spelen en ravotten. Alles mag en alles kan.


Faciliteiten

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Bootverhuur
  • Speeltuin

 

 


0 Recensies over Camping de Koeksebelt

Hoeveel sterren geef jij Camping de Koeksebelt?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Camping de Koeksebelt te melden