Residence Heijendael

Luxueus zonder pretenties. Dat onderscheidt Residence Heijendael, naast de unieke locatie nabij de Maas en op de grens van Brabant en Limburg, van andere vakantieparken. Bovendien bent u binnen een kwartier niet alleen in Duitsland maar binnen de Nederlandse grenzen ook in een stedelijke omgeving met veel historie en tal van voorzieningen en faciliteiten. En of dat niet genoeg is ligt een bruisend natuurgebied met duinen, waterplassen en bossen op korte fietsafstand. De omgeving van Residence Heijendael staat bekend als een wandel- en fietsgebied bij uitstek: vanuit het park kunt u eindeloos fietsen door de talloze pittoreske dorpjes en over intieme pleintjes of ongestoord urenlang wandelen door de uitgestrekte heide, waarbij u slechts omringd bent door bos, akkers en de mensen waar u van houdt.
Op het park kun je in familiaire sfeer genieten in de uitgebreide accommodaties. De ruime kavels met een grote parkeerplaats voor twee auto’s verzekert je van een grote mate van privacy. Een ander onderscheidend karakter aan Residence Heijendael is dat elk van de accommodaties wifi-verbinding heeft.
Voor de kleintjes is er een leuke speeltuin waar ze zich heerlijk kunnen uitleven terwijl jij als ouder lekker op het buitenterras zit of baantjes trekt in ons zwembad. Natuurlijk kun je ook meedoen aan een potje Jeu de Boule of gewoon gezellig wat drinken in de horeca. Er is altijd wat doen bij Residence Heijendael.


Faciliteiten

  • Zwembad
  • Speeltuin
  • Jeu de boules baan
  • Fietsverhuur
  • Wasserette 
  • Restaurant en bar

 

 


0 Recensies over Residence Heijendael

Hoeveel sterren geef jij Residence Heijendael?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Residence Heijendael te melden