Escape rooms Sneek

Ben je op zoek naar een spannende en uitdagende escape room in of nabij Sneek (Friesland)? Het spelen van escape rooms is een super populair uitje en dat is niet zonder reden. Het is namelijk dé indoor activiteit als je houdt van spanning, avontuur, puzzels en teamwork. Je wordt samen met jouw team opgesloten. Vanaf dan heb je 60 minuten de tijd om te ontsnappen, een ware race tegen te klok! Houdt iedereen het hoofd koel?


Escape Rooms Sneek (Friesland) beschikt over vier escape rooms met verschillende moeilijkheidsgraden en spelbelevingen, namelijk: The Rush, The Deal, Funhouse en The Blackout. Old skool escapen met extra kamers, geheime gangen, cijfersloten en verrassende verhalen die je meenemen in een superspannend avontuur. In alle escape rooms is samenwerking en creativiteit vereist om binnen de tijd de kamer te verlaten.


Leer je familie, vrienden of collega’s nog beter kennen tijdens het spelen van een escape room. Een escape room is geschikt voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes en familiedagen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10:00 tot 22:30 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 Personen €32,50

3 Personen €27,50

4 Personen €25,00

5 Personen €22,50

6 Personen of meer €20,00

 


0 Recensies over Escape rooms Sneek

Hoeveel sterren geef jij Escape rooms Sneek?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escape rooms Sneek te melden