D' Ouffenhoff

Gelegen aan de oevers van de Maas, vlakbij kastelendorp Baarlo, vind je Erfgoedlogies d'Ouffenhoff: een 17e eeuwse carré boerderij, verbouwd tot een uniek, kleinschalig vakantieverblijf. Met liefde voor de historie en de omgeving.


De unieke vakantiewoningen en authentieke en eigentijdse groepsaccommodaties worden al jarenlang in hoge mate gewaardeerd door gasten van d'Ouffenhoff . Met passie ingerichte en super schone boerderijwoningen. Elk jaar kiezen gasten weer voor d’Ouffenhoff om met elkaar te genieten en prachtige herinneringen te maken.


Vanaf Erfgoedlogies d’Ouffenhoff kun je wandelen, fietsen, zwemmen, golfen, cultuur proeven, verrukkelijk eten, of lekker een boek lezen in het park; alles kan.


De boedrij biedt een ontspannen en actief bezig zijn met golf, het pure genieten van de met zorg gemaakte (h)eerlijke streekproducten en de smaaksensatie van de wijnen uit eigen gaard te ontdekken welke geheel op ambachtelijke wijze worden gemaakt. Geniet van rust, ruimte en het bourgondische leven. Rust uit op het knusse terras of sfeervol restaurant bij een knapperend haardvuur. Ruimte door een fenomenaal uitzicht over de natuurlijke golfbanen, bourgondisch “wijnen”, lunchen, borrelen of dineren bij kaarslicht.


Faciliteiten

  • Fietsenverhuur
  • Hottub verhuur
  • Slijterij
  • Boodschappenservice

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over D' Ouffenhoff

Hoeveel sterren geef jij D' Ouffenhoff?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van D' Ouffenhoff te melden