Canal Motorboats Amsterdam

Canal Motorboats is niet alleen de oudste bootverhuur van Amsterdam, maar ook één van de voordeligste. Zij zijn van mening dat de hoofdstad het beste te bewonderen is vanaf de grachten. Naast dat het een unieke ervaring is, is het ook nog eens een erg leuke activiteit voor jong en oud.


Geniet met je vrienden en vriendinnen van een heerlijke boottocht op de blauwe schuit


Je krijgt bij Canal Motorboats Amsterdam een eigen sloep mee die geheel voor jou en jouw gezelschap is. Jij bent de kapitein en mag de boot zelf besturen, je hebt hier geen vaarbewijs voor nodig! De sloep is elektrisch en is makkelijk te sturen. De indeling van de zitplekken en manier van sturen verschilt echter wel tussen de boten. Kies zelf of je met een stuurhendel of stuurwiel wilt varen. Het is maar net wat je fijner vindt. Zij helpen je in ieder geval goed op weg en leggen alles duidelijk uit voor vertrek. Een zonnige service leveren staat namelijk op nummer 1!


De sloep beschikt over een vaarkaart van de grachten, kussens en dekens. Neem zelf bijvoorbeeld lekkere hapjes en drankjes mee en je dagje uit in Amsterdam is gegarandeerd een succes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Starttarief €100,00 voor 2 uur varen

Elk opvolgend uur €50,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Canal Motorboats Amsterdam

Hoeveel sterren geef jij Canal Motorboats Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Canal Motorboats Amsterdam te melden