Eindje Lopen

Een stadstour geboren uit liefde voor Eindhoven, het hebben van een goed gesprek en buiten zijn.


De meest originele manier om Eindhoven te ontdekken. Ze hebben mooie routes uitgestippeld je kunt kiezen om een Eindje te lopen door Strijp of door Centrum-Stratum. De routekaarten dienen niet alleen voor het navigeren maar zorgen ook voor leuke gesprekken en staan vol met insights over de stad.




De kaarten zitten in een tasje, samen met (lokale) drankjes en een snack. Je haalt het tasje op of laat het thuis bezorgen. Het fijne aan deze activiteit is dat jij bepaald wanneer je op pad gaat. Hoe het verder werkt staat in de introductiebrief.


De routes zijn 8 km en duren ongeveer 2 uur. Je kunt er alle tijd voor nemen, onderweg passeer je leuke parken en horecazaken waar je wellicht even wilt stoppen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je bepaald zelf wanneer je eindje gaat lopen


Je kan het tasje op vrijdag of donderdag ophalen tussen 16:00 of 18:00 uur of laten bezorgen tegen het normale posttarief


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Een tasje kost €33,00 voor 2 personen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Eindje Lopen

Hoeveel sterren geef jij Eindje Lopen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Eindje Lopen te melden