Humphrey's Scheveningen

Helaas Humphrey's Scheveningen is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke restaurants te vinden in Scheveningen en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste restaurants in Scheveningen.


Bekijk ook:


Aan de boulevard van Scheveningen bevindt zich Humphrey's Scheveningen. Het pand, dat tussen het Kurhaus en Sea Life is gelegen, waarbij Humphrey’s op de eerste etage boven Legoland is gevestigd, is volledig opgetrokken uit glas, zodat gasten zowel binnen als buiten kunnen genieten van een uniek zeezicht.
Het restaurant biedt plaats aan ca. 200 gasten binnen en aan nog eens 275 gasten op het terras. De inrichting is ronduit verrassend te noemen. Het heeft een stijlvol art deco-achtig interieur dat is geïnspireerd op de klassieke Parijse grand cafés en brasseries, comfortabele stoelen en banken, een grote gezellige bar, warme verlichting en veel groen. Deze sfeer wordt ook door getrokken op het terras, wat zorgt voor een bijzonder ‘parkgevoel’ aan zee.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

maandag t/m zondag van 11:30 tot 22:00 uur

Vrijdag & zaterdag van 11:30 tot 22:30 uur

Zondag van 11:30 tot 21:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Humphrey's Scheveningen

Hoeveel sterren geef jij Humphrey's Scheveningen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Humphrey's Scheveningen te melden