Quest Escapes: online & outdoor escape games

In de Online Escape Rooms speel je in een 3d omgeving die je kunt spelen in je browser op je eigen PC of laptop. Er kan gespeeld worden in teams en ieder teamlid kan spelen vanaf een andere locatie. Virtueel komen alle teamleden in dezelfde kamer terecht om vervolgens samen gestructureerd en strategisch de opdrachten en puzzels op te lossen, natuurlijk voordat de andere teams dat doen. In een overzichtelijk leaderboard houd je de andere teams nauwlettend in de gaten van hún vorderingen. Zo kunnen jullie zien of het nodig is om in een hogere versnelling te schakelen om er met de winst vandoor te gaan.
Lost Treasure

Een onverwacht bericht van de notaris over het overlijden van je oudoom Archibald Aurelius kan je in één klap stinkend rijk maken. Archibald is al 15 jaar vermist en wordt overleden verklaard. Jij blijkt de enige erfgenaam van het fortuin dat je oudoom gedurende zijn leven heeft opgebouwd. Samen met je team ga je op zoek naar het geld. De notaris overhandigt jullie een laptop en een sleutel van een verwaarloosd huis, waar de speurtocht begint. Archibald reisde de hele wereld over en zijn fortuin is verspreid over buitenlandse rekeningen. Kraak de codes door moeilijke puzzels op te lossen en krijg toegang tot eeuwige rijkdom.
Patient Zero

Een nieuwe baan, een nieuw begin. Maar als je denkt dat je de eerste dagen rustig ingewerkt wordt, kom je bedrogen uit. Als onderzoeker bij GenoFarma, een BioTech bedrijf dat onderzoek doet naar exotische ziektes, wil je net bij een patiënt gaan kijken als plots het alarm af gaat. Dit belooft weinig goeds… Er is een mysterieus nieuw virus uitgebroken dat zich razendsnel zal verspreiden als er niet snel wordt ingegrepen. Collega onderzoekers, inclusief jouw leidinggevende Dr. Schnitzler, zijn in de afgelopen dagen al met hoofdpijn naar huis gegaan. Zouden zij het virus bij zich dragen? Alleen jij en je team kunnen de wereld nog redden. Combineer logica en vindingrijkheid om zo snel mogelijk een medicijn te ontwikkelen dat het virus kan stoppen.
Outdoor Escape Games

Net als een fysieke escape room moet je puzzels oplossen en opdrachten uitvoeren om de missie tot een goed einde te brengen. Je hoeft niet op een game master te wachten die jullie spel start. Jullie bepalen zelf wanneer het spel wordt gestart. Door het ontbreken van een begeleider op locatie zijn de spellen ook de helft goedkoper dan spellen met een begeleider. De heldere spelregels en telefonische support zijn een perfecte basis gebleken om het spel zelfstandig te spelen. En het is nog goed voor de portemonnee ook.

Jullie downloaden de app en voeren de teamcode in die ze jullie per mail hebben verstuurd. Alle andere teams doen hetzelfde. Vervolgens wordt het spel gestart. Jullie bepalen per team een strategische route en besluiten welke gps-locatie jullie het eerst gaan bezoeken. In de app worden de scores van alle teams in een leaderboard bijgehouden, zodat jullie weten hoe jullie het doen in vergelijking met de andere teams.


Voor de outdoor escape games kun je kiezen uit Narcos, Sherlock en The Chase. Bij al deze spellen bepaal je helemaal zelf waar je de outdoor escape game wilt spelen. Voor de beste ervaring raden we aan om op in een plek met veel straatjes en steegjes te spelen, bijvoorbeeld in het centrum van een stad. Je kunt de Escape Games dus letterlijk overal ter wereld spelen.

 

 


0 Recensies over Quest Escapes: online & outdoor escape games

Hoeveel sterren geef jij Quest Escapes: online & outdoor escape games?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

Naar een echte Escape Room afreizen en daar met vrienden, familie of collega’s een avontuur beleven blijft misschien wel de leukste manier om een Escape Room te beleven. Maar nu kan het even niet anders en soms is een Escape Room thuis juist de beste oplossing bijvoorbeeld met een (verjaardag)feestje. Hieronder geven wij jou de leukste manieren om een Escape Room thuis te beleven.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Quest Escapes: online & outdoor escape games te melden