Serpo Reptielenzoo

Nu nog gesloten en nog even geduld. ''SERPO'' te Rijswijk aan de Bruyn Kopsstraat 10 zal over een tijdje weer geopend zijn.In een groot, oud monumentaal pand aan het Stationsplein in Delft bevindt zich Reptielenzoo Serpo. Met meer dan honderd natuurgetrouw ingerichte terraria biedt het een fascinerend kijkje in de mysterieuze wereld van reptielen. Door middel van tekstborden, levende (gif)slangen, krokodillen, schildpadden, hagedissen, spinnen, vissen en andere dieren, een videopresentatie, interactieve computers en een natuurhistorisch museum wordt de bezoeker hier alles duidelijk gemaakt.


Een oplettende bezoeker zal al snel ontdekken dat veel kennis over deze dieren vaak gebaseerd is op vooroordelen en niet op feitelijke kennis. Reptielen spreken niet alleen vandaag de dag tot de verbeelding, maar hebben ook in het verleden een prominente rol gespeeld. Denk bijvoorbeeld aan verhalen uit de bijbel of de ontdekking van mummies in Egypte van slangen en krokodillen, die destijds als heilig werden beschouwd.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Serpo Reptielenzoo

Hoeveel sterren geef jij Serpo Reptielenzoo?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Serpo Reptielenzoo te melden