In de 7e hemel pluk- en theetuin

Hou je van ruimte, rust en natuur? Breng dan een bezoek aan pluk en theetuin In de 7 hemel. Kom genieten in het seizoen op het (deels) overdekte buitenterras en wandel door de tuin om een boeket bloemen te plukken of een bakje onbespoten fruit. Je kunt hier heerlijk in de natuur genieten en van een kopje thee of koffie met huisgemaakte vlaai. Ook voor de iets grotere trek zijn er mogelijkheden: van huisgemaakte soep tot belegde broodjes en vorstelijk ijs van de Willem 3 hoeve in Helenaveen al dan niet met biologisch fruit van het seizoen.



Buiten de kaart om is er van alles mogelijk op reservering, al je wensen kunnen hierin worden meegenomen. Voor groepen, familiefeestjes, dagjes uit met de vereniging of sportclub bij In de 7 hemel kun je een leuke tijd doorbrengen in een mooie landelijke omgeving.


Vakantiehuisje

Op het erf zijn er vakantiehuisjes te huur van alle gemakken voorzien. Dus wil je graag een vakantiehuisje in Noord Limburg huren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je wandelt zo de bossen in, er zijn voldoende wandel en fietsmogelijkheden en ook voor een vakantie met je hond het ideale uitgangspunt. Een vakantiehuisje huren kan voor een weekend, midweek of week, lastminute zijn er wellicht andere mogelijkheden neem dan altijd even contact op. De 2 persoonsvakantiehuisjes zijn ideaal voor rustzoekers, maar ook kleine gezinnen met 1 of 2 kleine kinderen zijn welkom. Er is voldoende te beleven voor kinderen in de gemeente Peel en Maas maar ook in de Peel waar de vakantiehuisjes in Limburg mee op de grens liggen zijn er allerlei leuke activiteiten voor groot en klein.


Voor meer informatie over de vakantiehuisjes zie: In de 7e hemel vakantiehuisjes.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Pluk en theetuin: Van mei t/m oktober

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m zondag van 10:00 tot 17:30 uur



Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Rondleiding door de tuin €50,00




Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over In de 7e hemel pluk- en theetuin

Hoeveel sterren geef jij In de 7e hemel pluk- en theetuin?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van In de 7e hemel pluk- en theetuin te melden