In de 7e hemel pluk- en theetuin

Houdt u van ruimte, rust en natuur? Breng dan een bezoek aan pluk en theetuin In de 7 hemel. Er zijn zelfpluktuinen van bloemen en fruit en in het seizoen is er ook een theetuin met overdekt buitenterras. U kunt hier heerlijk in de natuur genieten en van een kopje thee of koffie met huisgemaakte vlaai. Ook voor de iets grotere trek zijn er mogelijkheden: van huisgemaakte soep tot belegde broodjes en vorstelijk ijs van de Willem 3 hoeve in Helenaveen al dan niet met de biologische fruit van het seizoen.Buiten de kaart om is er van alles mogelijk op reservering, al uw wensen kunnen hierin worden meegenomen. Voor groepen, familiefeestjes, dagjes uit met de vereniging of sportclub bij In de 7 hemel kunt u een leuke tijd doorbrengen in een mooie landelijke omgeving.

U kunt hier ook op reservering terecht voor workshops zoals schilderen op doek of een vaas, een veldbloemenboeket samenstellen, wandelen (met of zonder schoenen) met na afloop een voetenmassage of kruidenpesto maken.


Vakantiehuisje

Op het erf zijn er ook vakantiehuisjes te huur van alle gemakken voorzien. Dus wilt u graag een vakantiehuisje in Noord Limburg huren? Dan bent u hier aan het juiste adres. U wandelt zo de bossen in, er zijn voldoende wandel en fietsmogelijkheden en ook voor een vakantie met je hond het ideale uitgangspunt. Een vakantiehuisje huren kan voor een weekend, midweek of week, lastminute zijn er wellicht andere mogelijkheden neem dan altijd even contact op. De 2 persoonsvakantiehuisjes zijn ideaal voor rustzoekers, maar ook kleine gezinnen met 1 of 2 kleine kinderen zijn welkom. Er is voldoende te beleven voor kinderen in de gemeente Peel en Maas maar ook in de Peel waar de vakantiehuisjes in Limburg mee op de grens liggen zijn er allerlei leuke activiteiten voor groot en klein.


Voor meer informatie over de vakantiehuisjes zie:In de 7e hemel vakantiehuisjes.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Pluk en theetuin: Van mei t/m oktober

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m zondag van 10:00 tot 17:30 uur


Bekijk de Prijzen

Prijzen

Zelfgeplukt boeket: 3,50

Fruit plukken: 3,00

Rondleiding door de tuin: 35,00 


0 Recensies over In de 7e hemel pluk- en theetuin

Hoeveel sterren geef jij In de 7e hemel pluk- en theetuin?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van In de 7e hemel pluk- en theetuin te melden