In de 7e hemel vakantiehuisjes

Op het erf zijn er ook vakantiehuisjes te huur van alle gemakken voorzien. Dus wilt u graag een vakantiehuisje in Noord Limburg huren? Dan bent u hier aan het juiste adres. U wandelt zo de bossen in, er zijn voldoende wandel en fietsmogelijkheden en ook voor een vakantie met je hond het ideale uitgangspunt. Een vakantiehuisje huren kan voor een weekend, midweek of week, lastminute zijn er wellicht andere mogelijkheden neem dan altijd even contact op. De 2 persoonsvakantiehuisjes zijn ideaal voor rustzoekers, maar ook kleine gezinnen met 1 of 2 kleine kinderen zijn welkom. Er is voldoende te beleven voor kinderen in de gemeente Peel en Maas maar ook in de Peel waar de vakantiehuisjes in Limburg mee op de grens liggen zijn er allerlei leuke activiteiten voor groot en klein.



In de vakantiehuisjes ontbreekt het u aan niets. Er is een volwaardige keuken (incl. vaatwasser). De gezellig ingerichte woonkamer heeft openslaande deuren naar de afgesloten eigen tuin en in de ruime slaapkamer staat een heerlijke boxspring. De huisjes zijn voor langere periode te huren vanwege de volwaardige keuken, maar u kunt er ook voor kiezen te boeken als B&B (Bed en Breakfast) met ontbijt erbij. In alle 4 de vakantiehuisjes is een heerlijke inloopdouche en een apart toilet. Wilt u nog meer luxe kunt u huisje 2 of 3  boeken met een ligbad extra. Het is mogelijk om met 1 of 2 (kleine) kinderen te komen; in de woonkamer is de zitbank om te toveren tot een comfortabel bed. Een babybedje kan ook makkelijk geplaatst. Buiten heeft u de beschikking over een eigen terras dat afgeschermd is. Daarnaast is er een  gezamenlijk groen terrein (1250m2).


Zelfpluktuinen

Dagje uit in Limburg? Bij in de 7e hemel zijn zelfpluktuinen van bloemen en fruit en in het seizoen is er ook een theetuin met overdekt buitenterras. U kunt hier heerlijk in de natuur genieten en van een kopje thee of koffie met huisgemaakte vlaai. Ook voor de iets grotere trek zijn er mogelijkheden: van huisgemaakte soep tot belegde broodjes en vorstelijk ijs van de Willem 3 hoeve in Helenaveen al dan niet met de biologische fruit van het seizoen. 


Voor meer informatie over de Pluk en theetuin zie In de 7e hemel pluk- en theetuin.



Faciliteiten

  • Rust en ruimte
  • Fruit en bloemen plukken
  • Omringt met natuur
  • Fietsverhuur
  • E-chopper verhuur in de buurt
  • Golfbaan in de buurt

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over In de 7e hemel vakantiehuisjes

Hoeveel sterren geef jij In de 7e hemel vakantiehuisjes?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van In de 7e hemel vakantiehuisjes te melden