Paviljoen Smit Bokkum

Restaurant Paviljoen Smit-Bokkum is al meer dan 160 jaar hét culinaire visitekaartje van Volendam. Met de grootste toewijding wordt hier door de 5e en 6e generatie Smit-Bokkum dagelijks gewerkt om u het allerbeste te geven wat Volendam te bieden heeft, op een dromerige locatie aan het IJsselmeer.


In Paviljoen Smit-Bokkum is de wereldberoemde ambachtelijke palingrokerij gevestigd waar al sinds 1856 de enige echte beroemdste smaakmaker van Volendam wordt gerookt.



In het restaurant vindt u de originele huisgerookte delicatessen terug samen met een selectie van oer-Volendamse streekgerechten. Een diner of lunch is ideaal te combineren met een rondleiding door de aan het restaurant grenzende palingrokerij of een bezoek aan het Palingsoundmuseum boven de rokerij.


Bij Smit-Bokkum wordt eten een authentieke culinaire ervaring, en proeft u een smaak en gastvrijheid zoals het ooit is bedoeld.  


Palingsoundmuseum

Volendammers houden zichzelf maar al te graag voor dat zij een nuchter volkje zijn: ‘doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’ is een populair gezegde waarachter zij zich trachten te verschuilen. Maar hoe ‘gewoon’ kun je nog zijn wanneer je als dorp een eigen unieke sound ontwikkelt, waar 40 jaar lang internationale successen mee geboekt worden? Inderdaad, dat is best wel gek.


De meeste hits uit de top 40 blijken niet gescoord te zijn door de Beatles, de Rolling Stones, Abba, Madonna of Michael Jackson, maar door een aantal ‘gewone’ Volendammers! Het Palingsoundmuseum in Paviljoen Smit-Bokkum biedt een zoektocht naar 100 jaar muzikaal bloed in Volendam.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Restaurant:

Lunch: 

  • Dinsdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uur (warme keuken lunch tot 15.30 uur)

Diner:

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag t/m zondag van 17:00 tot 21:00 uur


Viswinkel en Palingsoundmuseum:

Dinsdag t/m zondag van 9:30 tot 18:00 uur



Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree palingsoundmuseum: €1,75


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Paviljoen Smit Bokkum

Hoeveel sterren geef jij Paviljoen Smit Bokkum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dagje Volendam en Marken: 15 tips en korting

Dagje Volendam en Marken: 15 tips en korting

Nederland kent prachtige plekken. Ga eens de toerist uithangen in eigen land en breng een bezoek aan Volendam en Marken. Dit blog is een handige blauwdruk voor een dagje uit in Volendam en Marken.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Paviljoen Smit Bokkum te melden