Experience Volendam

Experience Volendam wil al hun gasten Volendam laten ontdekken op een heel andere manier. Samen met de partners proberen ze er een bijzondere ervaring van te maken. Gastvrij en vriendelijk is het motto.

Ze bieden u tal van arrangementen aan voor een geslaagd dagje uit in Volendam


Vr experience

Het beroemdste dorp van Nederland heeft nu een boeiende attractie voor elke leeftijd. Met behulp van de nieuwste techniek ga je terug naar het jaar 1916, toen Volendam nog een klein vissersdorp was. De charmante gastvrouw die gekleed in origineel Volendammer klederdracht, vertelt van alles over de traditionele kleding en over hoe de mensen leefden, woonden en werkten in die tijd.


Hierna kom je beneden in een oud Volendams straatje van 100 jaar geleden. Er volgt een uitleg over het ontstaan van Volendam. Neem tenslotte plaats in de boot en kijk met de virtual reality bril 360 graden rond in het Volendamse verleden. Het avontuur begint! Help jij de visserman tijdens zijn avontuur? Beleef het allemaal bij Experience Volendam.


Het bezoek aan de Experience is een unieke activiteit in Volendam en geschikt voor jong en oud.


Foto in klederdracht

Wie aan Volendam denkt zegt natuurlijk gelijk: “een foto in het wereldberoemde Volendammer klederdracht”. Experience Volendam heeft haar eigen fotostudio en werkt als een van de weinigen nog met handgemaakte Volendammer klederdracht. Alleen het aankleden al is een attractie op zich.  De kleding is origineel en dat is te zien op de foto. Na het aankleden wordt er veel tijd besteed aan het juist opstellen, zodat de foto perfect en professioneel is.



Tijdens het maken van de foto’s letten ze erop dat iedereen in de camera kijkt en de juiste uitstraling heeft. Er worden een ruim aantal foto’s genomen. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Hierdoor heeft het Experience-team een brede keuze om de juiste foto te selecteren en hem vervolgens haarscherp af te drukken. Kwaliteit en plezier is het uitgangspunt en daar kunt u dan ook op rekenen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

VR Experience: €8,75 p.p.


2 foto's in klederdracht van 13x18 of 1 foto van 20x30:

  • 1 persoon: €15,00
  • 2 personen: €20,00
  • 3 personen: €25,00
  • 4 personen: €30,00
  • 5 personen: €35,00

Extra foto:

  • 13x18: €3,00
  • 20x30: €6,00

Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Experience Volendam

Hoeveel sterren geef jij Experience Volendam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dagje Volendam en Marken: 15 tips en korting

Dagje Volendam en Marken: 15 tips en korting

Nederland kent prachtige plekken. Ga eens de toerist uithangen in eigen land en breng een bezoek aan Volendam en Marken. Dit blog is een handige blauwdruk voor een dagje uit in Volendam en Marken.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Experience Volendam te melden