Experience Volendam

Experience Volendam wil al hun gasten Volendam laten ontdekken op een heel andere manier. Samen met de partners proberen ze er een bijzondere ervaring van te maken. Gastvrij en vriendelijk is het motto.

Ze bieden u tal van arrangementen aan voor een geslaagd dagje uit in Volendam


Vr experience

Het beroemdste dorp van Nederland heeft nu een boeiende attractie voor elke leeftijd. Met behulp van de nieuwste techniek ga je terug naar het jaar 1916, toen Volendam nog een klein vissersdorp was. De charmante gastvrouw die gekleed in origineel Volendammer klederdracht, vertelt van alles over de traditionele kleding en over hoe de mensen leefden, woonden en werkten in die tijd.


Hierna kom je beneden in een oud Volendams straatje van 100 jaar geleden. Er volgt een uitleg over het ontstaan van Volendam. Neem tenslotte plaats in de boot en kijk met de virtual reality bril 360 graden rond in het Volendamse verleden. Het avontuur begint! Help jij de visserman tijdens zijn avontuur? Beleef het allemaal bij Experience Volendam.


Het bezoek aan de Experience is een unieke activiteit in Volendam en geschikt voor jong en oud.


Foto in klederdracht

Wie aan Volendam denkt zegt natuurlijk gelijk: “een foto in het wereldberoemde Volendammer klederdracht”. Experience Volendam heeft haar eigen fotostudio en werkt als een van de weinigen nog met handgemaakte Volendammer klederdracht. Alleen het aankleden al is een attractie op zich.  De kleding is origineel en dat is te zien op de foto. Na het aankleden wordt er veel tijd besteed aan het juist opstellen, zodat de foto perfect en professioneel is.Tijdens het maken van de foto’s letten ze erop dat iedereen in de camera kijkt en de juiste uitstraling heeft. Er worden een ruim aantal foto’s genomen. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Hierdoor heeft het Experience-team een brede keuze om de juiste foto te selecteren en hem vervolgens haarscherp af te drukken. Kwaliteit en plezier is het uitgangspunt en daar kunt u dan ook op rekenen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

VR Experience: €8,75 p.p.


2 foto's in klederdracht van 13x18 of 1 foto van 20x30:

  • 1 persoon: €15,00
  • 2 personen: €20,00
  • 3 personen: €25,00
  • 4 personen: €30,00
  • 5 personen: €35,00

Extra foto:

  • 13x18: €3,00
  • 20x30: €6,00

 


0 Recensies over Experience Volendam

Hoeveel sterren geef jij Experience Volendam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Experience Volendam te melden