Kinderhulp Held&run sponserloop

Dit evenement is te bezoeken van:
21-05-2023 t/m 21-05-2023

 

Altijd al een superheld willen zijn? Net als Superman, Mega Mindy, je favoriete Disneyprinses of PAW Patrol de wereld mooier maken? Doe dan mee met de Kinderhulp Held&run! Op zondagmiddag 21 mei 2023 organiseert Nationaal Fonds Kinderhulp de eerste editie van de heldhaftigste sponsorloop van Nederland.


Verkleed je als superheld en vraag je vader, moeder, opa, oma, buurman, tante of oppas mee als side kick. Ga samen de strijd aan met uitdagende hindernissen en schurken tijdens een tocht van 1,5 of 4 kilometer dwars door de stad Deventer. Zo beleef je samen de mooiste avonturen én zamel je geld in voor hulp aan kinderen die in Nederland in armoede opgroeien. Dus trek je favoriete superheldenkostuum aan, zet je masker op en loop mee door de straten van Deventer. Want samen zijn we supersterk tegen kinderarmoede!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Vanaf 12:15 uur kunnen mensen zich melden en krijgen ze hun startbewijs

Warming up om 13:00 uur

Heldenrun start om 13:15 uur

Prijsuitreiking is om circa 15:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Kinderhulp Held&run sponserloop

Hoeveel sterren geef jij Kinderhulp Held&run sponserloop?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Kinderhulp Held&run sponserloop te melden