Pizzeria Is Morus

(4.3/5)  3 recensies

Binnenstappen bij Ristorante Is Morus is binnenstappen in het zonnige zuiden. Alles herinnert hier aan het mooie Italie: de inrichting, de sfeer en uiteraard de gerechten. Daar waar de sfeer prima is en het eten uitstekend, komt iedereen graag terug. En dat is te merken: Is Morus is een van de drukst bezochte restaurants van Alphen aan den Rijn.

 

Het restaurant


De menukaart is zeer uitgebreid. En wanneer je toch iets anders wilt dan bestaat er altijd de mogelijkheid om zelf een pizza "samen te stellen". Ook de verschillende pastagerechten zoals spaghetti, lasagne, maccheroni enz. ontbreken niet op de kaart. Ook heeft Is morus elke 2 weken verschillende specialiteiten, zoals vlees, vis maar ook verse handgemaakte pasta.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 17:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


3 Recensies over Pizzeria Is Morus

(Pagina 1 van 1)

 

Wouter   -   21-06-2014

21-06-2014

Reageer op deze review

Vandaag wederom prima gegeten bij Pizzaria Is Morus. Met name de bediening is erg vriendelijk en doen hun uiterste best om een gezellige en intieme sfeer te creëren. Het personeel praat (soms schreeuwt) onderling in Italiaans dit samen met het uiterlijk van de Pizzaria brengt je regelrecht in Italië. Niet minder belangrijk maar voor mij haast vanzelfsprekend de kwaliteit van het eten is ook top!

Lees verder  


Richard   -   22-11-2012

22-11-2012

Reageer op deze review

Een erg gezellig pittoresk echt Italiaanse pizzeria. Het meeste personeel wat hier werkt is Italiaans en spreken slecht Nederlands. Dit is niet erg het draagt bij aan de sfeer. De kwaliteit van het eten is prima! En het personeel is erg vriendelijk. Doordat het een van de populairste restaurants van Alphen aan den Rijn is, is het er altijd erg druk. En is reserveren geen overbodige luxe.

Lees verder  


Milca   -   19-05-2010

19-05-2010

Reageer op deze review

Volgens velen vind je hier de lekkerste pizza's van Alphen aan den Rijn! En ik moet toegeven, ook ik vind de pizza's een ritje vanuit Leiden meer dan waard. De andere Italiaanse gerechten op de kaart heb ik nog niet geprobeerd, maar die zien er in ieder geval wel veelbelovend uit. In Is Morus heerst altijd een gezellige drukte, personeel rent af en aan, je kijkt je ogen uit. Ondanks de drukte is de bediening goed en snel. Reserveren is aan te raden, en op tijd komen ook, want er staat meestal een hele rij mensen (zonder reservering) te wachten op een tafeltje. Zoals gezegd, het is hier eigenlijk altijd bomvol, en het kan ook erg warm zijn (vooral de tafeltjes vooraan, vlakbij de ovens!). Dus als je een rustig etentje in gedachten hebt, dan kan je Is Morus misschien beter overslaan...

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Pizzeria Is Morus?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Pizzeria Is Morus te melden