Camping 't Hop

Camping ‘t Hop is gelegen in het prachtige Friesland. De camping heeft een perfecte omgeving voor fietsen, wandelen, vissen en watersport. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie! De verschillende accommodaties zijn voor alle vakantiegangers geschikt: van luxe stacaravans tot vakantiechalet (dit betreft particuliere verhuur). De camping biedt ruime plaatsen, fijne faciliteiten en gratis WiFi.


Camping ’t Hop is een gezellige familiecamping met uitstekende voorzieningen met onder andere een overdekt zwembad en een gezellig en betaalbaar eetcafé met onder andere heerlijke pizza’s, snacks, plates, noodles & pannenkoeken. De persoonlijke aandacht voor de gasten en de ontspannen sfeer dragen bij aan een aangename vakantie voor het hele gezin. Tevens verhuren ze fietsen en e-bike’s, een bootje huren kan ook altijd in de buurt.


Faciliteiten

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Bibliotheek
  • Afhaalmogelijkheid

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Camping 't Hop

Hoeveel sterren geef jij Camping 't Hop?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Camping 't Hop te melden