Camping Valkenburg - Maastricht

(3/5)  1 recensies

Camping Valkenburg - Maastricht is de ideale ligging voor een bezoek aan Valkenburg en haar historische rijkdommen. Ontdek de beroemde grotten van Valkenburg en de ruïnes van het enige kasteel in Nederland dat op een heuvel werd gebouwd. Bovendien kun je zich in deze omgeving tegoed doen aan overheerlijke streekspecialiteiten.


De camping heeft comfortabele accommodaties en standplaatsen. Installeer je caravan, camper of tent op de mooie standplaatsen of kies één van de comfortabele huuraccommodaties: chalets, pipowagens en Toile & Bois lodgetenten! De camping is de perfecte uitvalsbasis voor toeristische uitstapjes en ontspanning in de natuur.




Ter plaatse kun je volop genieten van de kwaliteitsvoorzieningen voor het hele gezin. Er is een foodtruck met overheerlijke afhaalmaaltijden en een winkeltje met basisbenodigdheden. Lakens en handdoeken zijn inbegrepen en liggen voor je klaar in de accommodatie. Ze maken het je graag gemakkelijk!


Faciliteiten

  • Verwarmde zwembaden
  • Speeltuinen
  • Ping-pongtafels, jeu-de-boulebaan en tafelvoetbal
  • Sportterrein
  • Ontmoetingsruimte
  • Gratis Wi-Fi
  • Terminal voor elektrische auto's

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Camping Valkenburg - Maastricht

(Pagina 1 van 1)

 

"Nette camping"

Debby   -   24-08-2022

24-08-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Nette camping"

We hebben dit jaar een paar dagen in Valkenburg gekampeerd. Het is een mooie en ruime camping. Helaas hadden ze vanwege personeels tekort geen animatie en af en toe waren de toiletten of lang gesloten of niet heel schoon. Wat jammer is en denk ik ook een gemiste kans is dat ze alleen een foodtruck hebben. De bar die ze hebben leent zich er naar mijn idee uitstekend voor om toch wat snacks oid aan te bieden. Maar dat zal ook wel met het personeel te maken hebben die ze niet hebben. Wij hebben het hier prima gehad omdat we graag veel wilden zien in de omgeving.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Camping Valkenburg - Maastricht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Camping Valkenburg - Maastricht te melden