Tong Tong Fair

Dit evenement is te bezoeken van:
31-08-2023 t/m 10-09-2023

 

De 63e editie van de Tong Tong Fair, het Euraziatische festival gehouden in een prachtige verzameling tenten, keert terug naar het Malieveld in Den Haag van 31 augustus tot en met 10 september. Dit jaar brengt de Tong Tong Fair iets nieuws: het Foodcourt. Bezoekers krijgen nu de kans om heerlijke gerechten van diverse omliggende eetstands te proeven in een gezellig en centraal zitgedeelte. Voor alle foodliefhebbers is er goed nieuws, want dit jaar zijn er meer eetstands dan ooit tevoren.


Geniet van allerlei optredens


De Tong Tong Fair staat traditiegetrouw bekend om haar rijke mix van cultuur, culinaire hoogstandjes, entertainment en een scala aan activiteiten. Het evenement biedt een unieke ervaring waar bezoekers kunnen genieten van de diverse Euraziatische cultuur en tradities. Of je nu komt voor het eten, de culturele beleving of de gezelligheid, de Tong Tong Fair heeft voor ieder wat wils. Mis dit geweldige festival vol verrassingen niet!



Over Tong Tong Fair

De Tong Tong Fair is geworteld in de Indische hoofdstad van de wereld, Den Haag, en komt voort uit de Pasar Malam Tong-Tong/Besar. Het is een actuele mix van Oost en West en altijd in beweging. Door samenzijn en creativiteit blijft de Indische cultuur zich ontwikkelen. De Tong Tong Fair is een optelsom van een internationale beurs, een food event en een cultureel festival, georganiseerd in diverse themapaviljoens met podia.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 12:00 tot 22:00 uur

Zondag 12:00 tot 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Maandag Dagkaart volwassenen €15,00 / Avondkaart €9,50

Dinsdag, woensdag, donderdag Dagkaart volwassenen €17,25 / Avondkaart €10,95

Vrijdag Dagkaart volwassenen €17,25 / Avondkaart €12,50

Zaterdag Dagkaart volwassenen €18,50 / Avondkaart €12,50

Zondag Dagkaart volwassenen €18,50 / Avondkaart €9,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Tong Tong Fair

Hoeveel sterren geef jij Tong Tong Fair?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Tong Tong Fair te melden