SuperNova Experience

SuperNova Experience is het eerste selfiemuseum in Breda. Ontdek 25 unieke en kleurrijke ruimtes en maak de mooiste foto`s en de tofste video's. De ruimtes zijn een beleving voor iedereen. Kom dus tijdens de ruime openingstijden naar SuperNova Experience en leef je gedurende 1,5 uur helemaal uit in een overvloed aan toffe thema’s en intrigerende installaties. Zorg dat je telefoon is opgeladen!




Bij Nova experience is het ook mogelijk om verschillende workshops te volgen zoals: graffiti, TikTok, dans, vloggen, smartphone fotografie en nog wel veel meer! Voor elke gelegenheid is een SuperNova Experience. Je kunt namelijk je kinderfeestje er vieren maar ook je vrijgezellenfeest of een babyshower. Verder kan je daar ook terecht voor het tofste bedrijfsuitje.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 21:00 uur

Zondag van 9:00 uur tot 16:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Reguliere ticket €22,50 p.p.

Kidstime €14,50 p.p.

Date night €24,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over SuperNova Experience

Hoeveel sterren geef jij SuperNova Experience?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van SuperNova Experience te melden