Ardilla Woods

(5/5)  5 recensies

In de activiteiten van Ardilla Woods gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan in een real life versie van een bekend bordspel. Jullie tactiek, sportiviteit en samenwerking skills zullen op de proef gesteld worden. Iedereen zal met leuke herinneringen thuiskomen en de winnaars ook nog eens met een klein prijsje!
Welk spel jullie gaan spelen, dat stemmen we samen van tevoren af op basis van de wensen en kenmerken van jullie groep. De spellen kunnen op een locatie naar keuze gespeeld worden. Dat kan zijn in een bos, park of gymzaal, geheel naar jullie wens! Een ervaren instructeur neemt jullie mee in de wereld van het gekozen spel. De moeilijkheidsgraad van de spellen wordt afgestemd op jullie groep, zodat iedereen lekker mee kan doen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Op afspraak op een locatie naar keuze


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Een activiteit duurt ongeveer anderhalf uur. De kosten bedragen €12,50 per persoon en daar komt een reiskostenvergoeding van €0,25 per km bij, gerekend vanaf Buren, Gelderland.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


5 Recensies over Ardilla Woods

(Pagina 1 van 1)

 

"Sportief dagje gecombineerd met tactiek"

Levi   -   23-11-2022

23-11-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Sportief dagje gecombineerd met tactiek"

In de spellen van Ardilla Woods kun je heerlijk je energie kwijt, maar tegelijkertijd moet je ook goed samenwerken met je team. Ideale combinatie om elkaar beter te leren kennen!

Lees verder  


"Top combi tussen actief en teambuilding"

Derek   -   23-11-2022

23-11-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Top combi tussen actief en teambuilding"

Ik heb nu meerdere keren meegedaan en het was elke keer weer een groot succes. De spellen zijn een leuke combi tussen actief bezig zijn, tactisch nadenken maar vooral goed samenwerken met je team.

Lees verder  


"Super geslaagd"

Simone   -   28-10-2022

28-10-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Super geslaagd"

Ik heb al meerdere keren een activiteit gedaan van Ardilla Woods en elke keer was het weer super geslaagd! Het is een hele leuke combinatie van spellen met een actief element en teamwork speelt bij alle spellen een grote rol. Je merkt echt dat er goed over de spellen nagedacht is, zodat het voor iedereen die meedoet super leuk is. Het is echt een aanrader om te doen met vrienden of als teambuilding activiteit!

Lees verder  


"Mega leuk"

Sanne   -   27-10-2022

27-10-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Mega leuk"

De spellen variëren tussen tactisch, sportief en veel samenwerken. Het is mega leuk omdat je de regels herkent van de bordspellen en je wordt er super fanatiek van! Zeker een aanrader om te doen met je familie / vrienden / collega's.

Lees verder  


"Je voelt je weer een dagje kind"

Sanne   -   19-10-2022

19-10-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Je voelt je weer een dagje kind"

De spellen zijn bedoeld om in de buitenlucht lekker actief bezig te zijn, maar kunnen ook binnen gespeeld worden. Spellen verschillen in moeilijkheidsgraad waardoor het voor elke leeftijd geschikt is.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Ardilla Woods?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Ardilla Woods te melden