Europarcs Zuiderzee

Europarcs Zuiderzee ligt pal aan het kabbelende water van het Veluwemeer, ingesloten door de groene vlaktes van Flevoland. Voor de watersporters, adrenalinejunks, jong en oud is dit het ideale vakantiepark om de uitgestrekte Veluwse bossen, de pittoreske Hanzesteden, Flevolandse polders en natuurlijk Walibi Holland te ontdekken!


De watersporters onder ons zullen helemaal in hun element zijn op Europarcs Zuiderzee. Of je nu een bootje huurt, een verfrissende duik neemt, de zeilen hijst of gaat surfen, het kan allemaal met de eigen jachthaven van het vakantiepark. Voor een lekker hapje en drankje aan het water kun je terecht bij Beachclub Zuiderzee.
Op slechts vier minuten rijden met de auto sta je in Walibi Holland in Biddinghuizen, waar je de hele dag spectaculaire achtbaanritten kunt maken in de Untamed en de Goliath. Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen in de omgeving van EuroParcs Zuiderzee. De provincie Flevoland heeft vele fiets- en wandelroutes dwars door de polders en bossen te bieden. Ontdek ook de bijzondere Hanzesteden aan het Veluwemeer, die bekendstaan om een rijke geschiedenis die vandaag de dag nog merkbaar zijn op het gebied van ambacht, welvaart en culinaire genieten. Kampen en Elburg bijvoorbeeld, waar je even terug in de tijd gaat als je door de historische centra loopt. Aan de overkant van het meer ligt Nunspeet, een kunstenaarsdorp middenin de uitgestrekte Veluwse bossen en heidevelden.


Faciliteiten

  • Watersport centrum
  • Binnenzwembad & Sauna
  • Minigolf
  • Beachclub Zuiderzee

 

 


0 Recensies over Europarcs Zuiderzee

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Zuiderzee?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Zuiderzee te melden