Kinderboerderij de Loi

Helaas Kinderboerderij de Loi is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Wellerlooi en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Wellerlooi.


Bekijk ook:


Deze kinderboerderij is een mooie mix van het kunnen spelen met de dieren maar ook met de ruimte voor het spelen op de klim en speeltoestellen op de speelweide. De ouders en verzorgers of begeleiders kunnen rustig genieten op het terras van een heerlijk kopje koffie.

 

Op de kinderboerderij hebben verschillende dieren hun thuis gevonden. De eenden, ganzen en zwanen zwemmen in de grote natuurvijver. De cavia's en konijnen kunnen geknuffeld worden in de knuffelhoek. In de grote weide kunnen de geiten, schapen, mini koetjes, mini schetlandpony en ezels geaaid worden. Ook kunnen de alpaca's geaaid worden in deze grote weide. De herten zijn te bewonderen in een aparte weide.

 

Openingstijden

1 april tot 1 november

Woensdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Mei, zomer en herfstvakantie

Alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Entreeprijs €1,50 per persoon


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Kinderboerderij de Loi

Hoeveel sterren geef jij Kinderboerderij de Loi?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Kinderboerderij de Loi te melden