Jump XL Ede

Jumpen is leuk, gezond en toegankelijk voor iedereen. Een dagje weg met de kinderen, een originele activiteit met vrienden of vriendinnen, een zondagactiviteit met de familie of het gezin, een originele date, een uitje met collega’s, jumpen heeft het allemaal! De mogelijkheden zijn voor elk niveau en elke leeftijd eindeloos. Elke Jump XL vestiging is uniek en heeft een eigen mix aan attracties. 


Leef je een dagje uit op de trampolines en ontwijk de obstakels tijdens het springen


Bij Jump XL Ede zal je niet stil kunnen zitten, omdat je niet uitgesprongen zal raken op de trampolines. Bij de Valo Jump neem je fyskek deel aan een computergame, doordat er een groot computerscherm voor de trampoline staat waarin je jezelf kan zien. Jump over de obstakels, duik weg en behaal als snelste het laatste level. Ook is er een twister, waarbij je zolang mogelijk moet blijven staan op de trampolines en het draaiende obstakel moet ontwijken. Zo zijn er nog veel meer soorten speciale trampolines waar je uren lang plezier zal hebben met al je vrienden en vriendinnen.

 

Openingstijden

Maandag 15:00 tot 21:00 uur

Dinsdag gesloten

Woensdag 10:00 tot 21:00 uur

Donderdag van 15:00 tot 21:00 uur

Vrijdag van 10:00 tot 22:00 uur

Zaterdag van 09:00 tot 22:00 uur

Zondag van 09:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

6+ jaar

Jump ticket 120 minuten €22,99

Jump ticket 90 minuten €18,99

Jump ticket 60 minuten €14,99


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Jump XL Ede

Hoeveel sterren geef jij Jump XL Ede?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Jump XL Ede te melden