VR Lasergamen Utrecht

Super gaaf! De nieuwste VR Game ‘Cops vs Robbers’ laat twee teams de intense actie van lasergamen ervaren in Virtual Reality. Je speelt daarbij met of tegen je medespelers, in teams of allemaal voor zich.De spelers hebben volledige bewegingsvrijheid in de VR Arena, alsof je een real life spel speelt… alleen dan in een compleet andere realiteit!


Het spel duurt ongeveer 1 uur waarin jullie in rondes van ongeveer 6 minuten tegen elkaar mogen knallen. Word jij Cop of de Robber? Iedere speelmap heeft zo zijn uitdagingen. Schiet luiken kapot, kruip, vlieg, buk en rol door het level om zo min mogelijk beschoten te worden en zo veel mogelijk je medespelers te raken! Wie weet er de meeste kills en minste deaths te behalen? Door de speciaal ontwikkelde pistolen lijkt het alsof je echt in de virtuele wereld aanwezig bent! Dit is next level lasergamen!! Cops vs Robbers is niet eng, maar wel erg spannend! Ze vragen je om je schoenen uit te doen tijdens het spelen.


De vr game Cops vs Robbers


Vrij rondlopen in Virtual Reality?

Jazeker! Het is echt mogelijk! We gebruiken de nieuwste VR brillen, die het mogelijk maken om zonder kabels op elkaar te knallen. Onze levels zijn speciaal gemaakt om er voor te zorgen dat jij niet tegen een muur oploopt of tegen elkaar aan. Je ziet elkaar in de game en omdat er geen verstoringen of vertragingen zijn wordt je gegarandeerd niet misselijk! Wat ook niet misselijk is, is de mogelijkheid om te springen, bukken, rollen of kruipen. Dit is zelfs een goede strategie om zo min mogelijk geraakt te worden! En dan misschien wel het belangrijkste: de scores. Wie is er de beste? Dat kunnen we in 2 varianten bepalen: Speel tot een bepaalde tijd is afgelopen of tot een bepaald aantal kills is gehaald!


Een hapje en een drankje erbij?

Ook dat is mogelijk! Het spel wordt gespeeld in rondes van +/- 6 minuten. Een ronde is best intensief, waardoor wij aanraden even pauze te houden of de volgende groep van 4 personen uit jouw team te laten spelen. Wil je een lekker koud drankje of een smakelijk hapje? Dat kan!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 10:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€24,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over VR Lasergamen Utrecht

Hoeveel sterren geef jij VR Lasergamen Utrecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van VR Lasergamen Utrecht te melden