Lentefair Alpe d’Huzes

Dit evenement is te bezoeken van:
06-05-2023 t/m 06-05-2023

 

Op zaterdag 6 mei wordt er een Lentefair georganiseerd, waarbij de volledige opbrengst van de organisatie naar de Alpe d’Huzes gaat. Op 1 juni hopen ze met twee teams: Keizer/Thermal Comfort Systems en team Schuurhuis/Lankman ICT bestaande uit deelnemers uit Wapenveld, Hattem, Zalk, Kamperzeedijk, Hattem en Zalk, de Alpe d’Huez op te fietsen of op te wandelen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker en kwaliteit van leven ná kanker.


Met een groep zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar kanker door geld op te halen tijdens de lentefair


Tussen 11:00 en 16:00 uur staan er op de buitenlocatie van Molen de Vlijt in Wapenveld kramen met mooie spullen en een springkussen klaar! Er kan gezellig iets gegeten en gedronken worden.


Daarnaast wordt er een taartenbakwedstrijd gehouden, voor jongeren tot en met 15 jaar en voor deelnemers vanaf 16 jaar. Het thema van deze wedstrijd is ‘Bergen Zoetigheid’. Niemand minder dan bakkers Jan en Erna van Heel Holland Bakt zijn hiervoor onze juryleden! De hoofdprijs van de taartenbakwedstrijd in beide categorieën is een workshop ‘bakken’ die Jan en Erna zullen geven.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zaterdag 6 mei van 11:00 tot 16:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Lentefair Alpe d’Huzes

Hoeveel sterren geef jij Lentefair Alpe d’Huzes?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Lentefair Alpe d’Huzes te melden