Robbenboot Ameland

De robbenbank bevindt zich in het Blauwe Balggebied tussen Ameland en Terschelling. Er zijn bij hoog -en laagwater altijd robben te zien. Bij hoog water zie je de dieren vissen en komen ze soms boven met een vis in de bek! Bij laag water rusten en zonnen ze massaal op de zandbank. Alleen de jonkies poedelen en spelen dan nog in het water. Vergeet je camera niet, want dit zijn toch wel echt bijzondere momenten om vast te leggen! De tocht duurt ongeveer 2 uur en in combinatie met de schelpenbank 2,5 tot 3 uur. Een fantastische ervaring die u niet wil missen!


Spot de zeehonden in de zee


Schelpenbank

In dat korte tijdsbestek meert de Robbenboot aan op de schelpenbank. Via de speciale, wendbare loopburg kom je bijna altijd droog op de schelpenbank. Het is wel verstandig om waterschoentjes, oude gympies of laarzen aan te trekken. Op de drooggevallen zandbank kunt u ervaren hoe het is om op de bodem van de Waddenzee te wandelen en schelpjes en oesters te rapen of simpelweg te genieten van de stilte van de wereld om u heen. Dit is echt een hele belevenis, lopen op de bodem van de zee terwijl alles om u heen doorgaat!! Bij de Robbenboot noemen ze het ook wel is mini-wadlopen...


 

Openingstijden

Voor de verschillende afvaarttijden, kijk op de website van de Robbenboot


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Robbenbank

Volwassenen €18,00

Kinderen (4 t/m 12 jaar) €12,00


Robbenbank + Schelpenbank

Volwassenen €19,50

Kinderen (4 t/m 12 jaar) €13,00


Schelpenbank + Robbenbank

Volwassenen  €19,50

Kinderen (4 t/m 12 jaar) €13,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Robbenboot Ameland

Hoeveel sterren geef jij Robbenboot Ameland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Robbenboot Ameland te melden